Mazā katliņā izkausē sviestu, pieber pērļu kuskusu, ko viegli apcep, pievieno sāli. Kad kuskuss apcepts, pievieno ūdeni, uzliek vāku un liek vārīties uz laiku, kas norādīts uz iepakojuma. Ik pa laikam apmaisa.
2.
Uzkarsē katlu, kur liek cepties vistas šķiņķīšus ar ādu uz leju. Cep tos zeltaini brūnus, apgriež uz otru pusi un arī cep zeltaini brūnus. Šķiņķīšus izņem no katla, pievieno eļļu un sīpolus, ko cep uz mērenas liesmas, līdz tie ir mīksti.
3.
Pievieno paprikas pulveri, kubiņos sagrieztu papriku, saspiestu ķiploku un maisot sautē apmēram 1 minūti. Pievieno smalki sagrieztus tomātus, ūdeni un vistas buljona kubiņu. Pievieno vistas šķiņķīšus, uzliek vāku un sautē 10–15 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Noņem vāku un sautē vēl 5 minūtes, līdz vista ir gatava.