Lai papildinātu šo ēdienu, iesaku pagatavot krējuma mērci ar dillēm un smalkos kubiņos sagrieztiem gurķiem. Tas papildinās kartupeļus. Ieteiktu izvēlēties atkaulotus vistas šķiņķīšus, ja nav tādi pieejami, tad var ņem ar kaulu, tad mazliet paildzināsies cepšanas laiks.
1.
Vistas šķiņķīšus iemarinē – liek tos bļodā, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, sāli, melnos piparus, čili piparus, rozmarīna zariņus un sviestu. Visu kārtīgi iemasē šķiņķīšos. Noliek malā.
2.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 ºC temperatūrai.
3.
Jaunos kartupeļus nomazgā, kārtīgi nosusina dvielī, pārgriež uz pusēm un nosusina vēlreiz ar papīra dvieli. Liek uz cepamās pannas. Pievieno sviestu, sāli un paprikas pulveri, apslaka ar eļļu un visu kārtīgi apmaisa. Liek cepties 25 minūtes.
4.
Uzkarsē pannu, un liek apbrūnināties šķiņķīšus – vispirms ar ādu uz leju, tad apgriež otru pusi. Kad abas puses zeltaini brūnas, liek tos pie kartupeļiem un turpina cept.