Katru vistas fileju apber ar sāli un pipariem. Uzliek virsū zilo sieru un aptin apkārt divas prošuto šķēlītes.
3.
Vistu liek uz ieeļļotas cepamās pannas. Pievieno daiviņās sagrieztus sīpolus un ābolus, ķiploka daiviņas, svaigu timiānu un rozmarīnu. Pārslaka ar olīveļļu un liek cepeškrāsnī cepties 15–20 minūtes, līdz vista gatava.
4.
Tikmēr sagriež kartupeļus un liek uz citas cepešpannas. Pārslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli, pipariem un svaigu rozmarīnu. Liek cepties, līdz tie kļuvuši zeltaini brūni.
5.
Pēc šīm 20 minūtēm vistu izņem ārā no cepeškrāsns, noņem nost ābolus. Atliek vistu atpakaļ cepties vēl uz 5 minūtēm, līdz tā ir kļuvusi zeltaini brūna un kraukšķīga.
6.
Atsevišķā pannā uz vidēji augstas uguns ielej vīnu un ābolu sulu. Vāra aptuveni 5 minūtes, līdz masa samazinājusies uz pusi. Pievieno ābolus un vistu, vāra 1 minūti.
7.
Pasniedz vistu ar āboliem un ceptiem kartupeļiem, pāri pārlej mērci.