Ielej bļodā siltu ūdeni un pievieno tam sāli. Maisi tik ilgi, kamēr sāls ir izšķīdusi. Ieliec sagatavotās vistas filejas bļodā un atstāj uz 15 minūtēm. Pēc tam izņem gaļu un ar papīra dvieli nosusini.
2.
No visām pusēm apsmērē vistas fileju ar eļļu. Citā bļodā samaisi sāli, piparus, papriku un ķiploku pulveri. Ar iegūto maisījumu apber vistas fileju.
3.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 250 grādiem, liek vistu cepties 20 minūtes. Izņem gaļu no cepeškrāsns, apklāj ar foliju un atstāj uz pāris minūtēm.
4.
Kamēr gaļa cepās, ķiršu tomātus sagriež uz pusēm, liek uz iepriekš sakarsētas pannas, kurā uzkarsēta ir olīveļļa, pievieno sāli, šķipsnu cukura, melnos piparus un oregano, lai tie būtu aromātiskāki. Mozzarella mini bumbiņas, pārslaka ar olīveļļu.
5.
Liek uz šķīvja vistas fileju un pasniedz kopā ar tomātiem un mozzarella, pārber bazilika un rukolas lapiņas.