Vistu liek karstumizturīgā traukā, apslaka ar eļļu, sāli un timiānu, ar ko vienmērīgi apsmērē vistu. Veselus ķiplokus pārgriež uz pusēm, liek apkārt vistai un apslaka ar eļļu. Liek līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 50 minūtes.
2.
Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež mazākos gabalos.
3.
Sīpolus nomizo, sagriež smalkās daivās un liek cepties sakarsētā katlā ar eļļu. Pievieno šķipsnu sāls un cep, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno ābolus un samazina temperatūru. Kad āboli ir mīksti un sāk nedaudz jukt ārā, pievieno brūno cukuru un sviestu. Nokaramelizē un pievieno baltvīnu. Kad vīns novārījies, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4.
Cepeti pasniedz ar čatniju, ceptiem ķiplokiem un svaigiem salātiem pēc izvēles.