Sēnes sagriež, pannā uzkarsē 2 ēdamkarotes eļļas, liek cepties sēnes, kad liekais šķidrums iztvaikojies, pievieno čili un sojas mērci.
2.
Sēnes cep zeltaini brūnas, pēc cepšanas atdzesē.
3.
Uz tās pašas pannas viegli apcep bekonu, pēc cepšanas atdzesē.
4.
Cūkgaļas fileju liek uz dēlīša un iesmērē ar saspiestām ķiploka daiviņām, Kajennas pipariem, sāli un rozmarīnu.
5.
Sakarsē pannu, ielej atlikušo eļļas daudzumu un apcep fileju no visām pusēm, un tas jādara ātri, pannai jābūt tiešām ļoti labi sakarsētai.
6.
Apcepšana nepieciešama, lai gaļa būtu sulīga.
7.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
8.
Ņem atkausētu kārtaino mīklu, galda virsmu apkaisa ar miltiem, un izrullē mīklas taisnstūri.
9.
Pa vidu ieklāj atdzesētās sēnes, pa virsu kārto bekonu un liek cūkgaļas fileju, un visu ietin mīklā.
10.
To dara lēnām un akurāti, lieko mīklu nogriež.
11.
Kukulīti liek uz cepamās pannas, apsmērē ar olu, un, ja mīkla ir palikusi pāri, var ar formiņu izspiest kādu figūru un izdekorēt, arī to apsmērē ar olu.