Bļodā vai virtuves kombainā sajauc miltus, cukuru un sauso raugu.
2.
Olu sakuļ, pieber sāli, eļļu un kefīru.
3.
Miltu masai pamazām pievieno kefīra maisījumu.
4.
Ja mīca ar rokām, tad to dara apmēram 10 minūtes, ja ar kombainu, tad 5 minūtes.
5.
Bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un dvielīti. Liek siltā vietā raudzēties apmēram 45–90 minūtes.
6.
Kamēr mīkla rūgst, sagriež gaļu smalkos kubiņos, nomizo un sasmalcina sīpolu, masai pievieno sāli un piparus pēc garšas.
7.
Kad mīkla uzrūgusi, uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai. Sāk veidot pīrādziņus.
8.
Izrullē mazu pikuci mīklas, iepilda gaļas masu, aizloka un ar glāzi nospiež lieko mīklu. Savienojuma vietu piespiež, liek to uz leju, un kārto pīrādziņus uz pannas.
9.
Pīrādziņus pirms likšanas krāsnī apsmērē ar olu un pārber ar ķimenēm un sezama sēkliņām.