Olas sakuļ, pievieno eļļu un cukuru un samaisa. Pievieno valriekstus, dzērvenes, ķirbju sēklas, rīvētus burkānus, apelsīna miziņas, sodu, cepamo pulveri, muskatriekstu, kanēli, kardamonu un miltus. Visu sajauc kopā viendabīgā masā.
3.
Kantainā pannā 40 x 25 cm izmērā ieklāj cepamo papīru un ielej biskvīta masu. Liek cepties 25–30 minūtes, līdz biskvīts ir izcepies. Biskvītu atdzesē.
4.
Pagatavo krēmu. Bļodā liek maskarpones sieru, pievieno pūdercukuru, apelsīna miziņas, kardamonu un saputo viendabīgu masu. Pievieno saldo krējumu, un sakuļ krēmu.
5.
Liek krēmu uz biskvīta, dekorē ar ķirbju sēkliņām, valriekstiem un dzērvenēm. Ja iespējams, ļauj kūkai ievilkties, to paturot ledusskapī vismaz pāris stundas.