Svarīgs elements ungāru ēdienos ir paprika. Liellopu gaļu iesakām izvēlēties kvalitatīvu.
1.
Gaļu sagriež apmēram 2 cm lielos gabaliņos un apviļā sāls, paprikas pulvera, koriandra, brūnā cukura un piparu maisījumā.
2.
Katlā sakarsē eļļu un apcep gaļu. Pievieno sakapātus sīpolus, ķiplokus, paprikas gabaliņus, burkānus, puravus un seleriju.
3.
Katlam uzliek vāku un sautē 1 minūti. Noņem vāku, pievieno miltus un maisot cep 30 sekundes.
4.
Tomātus sagriež gabaliņos un pievieno katlā, pieliek čili mērci, Vusteras mērci, vīnu, ūdeni un buljona kubiņus. Rūpīgi samaisa un pagaršo. Ja vēlas, var pievienot papildu garšvielas, īpaši paprikas pulveri un čili mērci.
5.
Turpina vārīt zupu uz vidēji mazas uguns. Kad zupa vārījusies 50 minūtes, pievieno nomizotus un četrās daļās sagrieztus kartupeļus. Zupu vāra, kamēr gaļa ir mīksta.
6.
Pasniedz ar maizi, skābo krējumu un sakapātām pētersīļu lapiņām.