Tunča un pupiņu salāti ar avokado un sinepju vinegreta mērci
Kopējais laiks:
10 min
Sagatavošanās laiks:
5 min
Gatavošanas laiks:
5 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
maxima.lv/paldies
Sastāvdaļas
160 g tunča fileja savā sulā
400 g baltās pupiņas
1 gab. avokado WELL DONE
100 g romiešu salātlapas
20 g lociņi
10 g pētersīļi
30 g sinepes
100 g olīveļļa
30 g medus
40 g baltvīna etiķis
3 g sāls
1 g svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
Tunci iespējams aizstāt ar kādu citu proteīnu.
1.
Mazā burciņā, trauciņā vai bļodiņā sajauc olīveļļu, sinepes, medu, baltvīna etiķi, sāli un piparus, samaisa.
2.
Uz liela šķīvja kārto salātlapas, pupiņas, tunci un avokado.
3.
Pārber ar sīki sakapātiem lociņiem un pētersīļiem.
4.
Pasniedz ar pārlietu sinepju vinegreta mērci.