Tunča Poke bļoda

Kopējais laiks:
20 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
10 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

400 g dzeltenspuru tunča fileja
50 g svaigi gurķi
50 g redīsi
1 avokado WELL DONE
10 g lociņi
60 g ponzu mērce
50 g majonēze
1 ēdamkarote sriračas mērce
1 ēdamkarote sezama sēklu eļļa
1 ēdamkarote sojas mērce
1 ēdamkarote sezama sēkliņas
2 g jūraszāļu lapas
300 g vārīti suši rīsi pasniegšanai

Pagatavošana

Šim ēdienam garnīrā var likt jebkurus iemīļotos svaigos dārzeņus.
1.
Tunča fileju sagriež 2 x 2 cm lielos kubiņos un liek bļodā.
2.
Pievieno ponzu mērci, sakapātus lociņus un sezama eļļu, marinē ledusskapī vismaz 10 minūtes.
3.
Trauciņā sajauc majonēzi, sriračas mērci un sojas mērci.
4.
Bļodā kārto rīsus, tad plānās šķēlītēs vai lentītēs sagrieztus svaigos dārzeņus, tad liek tunča gabaliņus, pārkaisa ar sezama sēkliņām un sīki sagrieztām jūraszāļu lapām.
5.
Pāri pārlej vai no konditorejas maisiņa izspiež pikanto majonēzi.