Lielā bļodā liek olas, pievieno šķipsniņu sāls, cukuru – saputo. Iesijā miltus, ar karoti tos iemaisa. Masu lej kūkas formā un liek cepeškrāsnī uz 30 min 180 grādos.
2.
Kad biskvīts gatavs, to vidū pārgriež uz pusēm.
3.
Bļodā lej saldo krējumu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru. Kad ir nedaudz saputots, 1/3 daļu pārliek citā traukā. Pārējo saputo cietās putās dekorēšanai.
Pārējam krēmam pievieno biezpienu, saputo.
4.
Pirmo biskvīta pusi pārklāj ar ievārījumu un tad – ar pusi no krēma. Liek virsū otro daļu, arī tai pievieno ievārījumu un atlikušo krēmu.
5.
Rotā ar atlikto putukrējumu un ogām un var pievienot arī pannā apgrauzdētas auzu pārslas.