Stir-fry pavisam vienkārši var papildināt ar vistas gaļu. To cep pirmo, pievieno mazliet terijaki mērces un izņem no katla, pirms sāk cept dārzeņus.
1.
Pagatavo pilngraudu nūdeles pēc norādījumiem uz iepakojuma.
2.
Dārzeņus sagriež vidēji lielos gabalos.
3.
Lej vokpannā vai katlā eļļu, sakarsē un pievieno saspiestu ķiploku, lai eļļa iegūtu garšu. Cepto ķiploku izņem ārā. Cepamajam traukam jābūt tiešām ļoti karstam, lai dārzeņus ceptu, nevis sutinātu.
4.
Liek cepties cietākos dārzeņus – burkānus un brokoļus. Kad tie mazliet apcepušies, pievieno sēnes. Pievieno atlikušos dārzeņus. Cepšanas process ir ātrs, jo dārzenim pa vidu jābūt vēl kraukšķīgam.
5.
Dārzeņiem pievieno terijaki mērci. Cep apmēram 2 minūtes maisot. Liek klāt nūdeles, tajās iecilā dārzeņus.