Steika rullīšus var pasniegt ar frī kartupeļiem vai viegliem lapu salātiem. Steika gabalu ieteicams paturēt istabas temperatūrā vienu stundu. Steiku var aizstāt ar liellopu fileju. Būs nepieciešami bambusa irbulīši.
1.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 220 ºC temperatūrai.
2.
Sagatavo dārzeņus. Brokoļus sadala, atstājot garāku daļu no kāta, paprikas sagriež tievās strēmelēs, sparģeļus pārgriež uz pusēm. Liek uz cepamās pannas, kas apklāta ar cepamo papīru. Viegli pārslaka ar eļļu, sāli un ķiploku pulveri. Liek cepties uz 10–15 minūtēm.
3.
Steiku izklapē ar gaļas āmuru apmēram 3 mm biezu. Pārber ar sāli un melnajiem pipariem.
4.
Sakarsē pannu ar olīveļļu maksimālajā režīmā. Ķiplokus nomizo un sagriež šķēlēs. Liek cepties gaļu, pievieno ķiplokus, timiānu un rozmarīnu. Cep apmēram 40 sekundes no katras puses.
5.
Kad gaļa gatava, to pilda ar dārzeņiem, rullīšus sastiprina ar bambusa irbulīti. Viegli pārlej ar balzametiķa trifeļu glazūru.