Spinātu salāti ar mocarellu un pesto mērci

Kopējais laiks:
10 min
Sagatavošanās laiks:
5 min
Gatavošanas laiks:
5 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
Veģetāra
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

100 g spināti
125 g siers Mozzarella mini
100 g ķiršu tomāti WELL DONE
50 g sarkanie sīpoli
10 g svaigs baziliks
2 ēdamkarotes pesto
2 ēdamkarotes Extra virgin olīveļļa
1 tējkarote medus
2 tējkarotes balzametiķis
¼ tējkarotes sāls
100 g maize pasniegšanai

Pagatavošana

Var pievienot apceptu bekonu, vistas fileju vai pat garneles.
1.
Nelielā trauciņā samaisa pesto, Extra virgin olīveļļu, medu, balzametiķi un sāli.
2.
Bļodā kārto spinātus, mocarellas sieru, uz pusēm pārgrieztus tomātus, ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu un sakapātu svaigu baziliku.
3.
Pāri lej pesto mērci un pirms pasniegšanas samaisa.
4.
Pasniedz ar grauzdētu maizīti.