Šokolādes musa kūku var saldēt un atlaidināt ledusskapī dienu iepriekš.
1.
Visas pamatnes sastāvdaļas sasmalcina un ieklāj kūkas formā ar 23 cm diametru.
2.
Bļodā sajauc šokolādi ar 265 g saldā krējuma, liek ūdens peldē kausēties, maisot ik pa 15 sekundēm. Izkausēto šokolādi noliek malā atdzesēties. Želatīnu izkausē un pievieno šokolādes masai. Šokolādes masai jābūt remdenai, istabas temperatūrā.
3.
Atlikušo saldo krējumu saputo kopā ar pūdercukuru un divās daļās iecilā šokolādes masā.
4.
Šokolādes masu liek pa virsu riekstu pamatnei. Liek ledusskapī uz vismaz 8 stundām.
5.
Dekorē ar svaigiem ķiršiem vai citām svaigām ogām.