Nograuzdē zemesriekstus līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes, kamēr tie ir zeltaini brūni.
2.
Bļodā liek 25 g cukura kopā ar 75 g miltu. Pievieno 50 g izkausēta sviesta. Kārtīgi izmīca. Cep līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, kamēr cepums ir zeltains. Atdzesē.
3.
Katliņā liek 50 g cukura, un lēnām to karamelizē. Kad cukurs ieguvis zeltainu krāsu, pievieno sviestu, izmaisa un lēnām lej klāt saldo krējumu. Kārtīgi izmaisa. Pievieno grauzdētos riekstus.
4.
Kad cepuma pamatne ir atdzisusi, to pārlej ar karameli. Atdzesē.
5.
Piena šokolādi izkausē ūdens peldē. Pārlej pāri karamelei.
6.
Tumšo šokolādi pārrīvē pāri. Liek ledusskapī uz nakti.