Slinkie kāpostu tīteņi ar veģetāro malto gaļu
Kopējais laiks:
40 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
30 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
Vegāna
maxima.lv/paldies
Sastāvdaļas
160 g hamburgers Good Bite
200 g kāposti
200 g konservēti tomāti
100 g rīsi
60 g saldie sīpoli
50 g burkāni
10 g ķiploki
1 tējk. sāls
⅓ tējk. svaigi malti melnie pipari
1-2 lauru lapas
½ tējk. paprikas pulveris
½ tējk. cukurs
1 buljona kubiņš
500 g ūdens
20 g lociņi
50 g olīveļļa cepšanai
Pagatavošana
1.
Lielā katlā uzkarsē eļļu.
2.
Aptuveni 3 minūtes apcep sarīvētus sīpolus, burkānus un sadrupinātu veģetāro burgeru, līdz viss ir zeltains.
3.
Pievieno ķiplokus, sāli, piparus, paprikas pulveri un cukuru, apcep 1 minūti.
4.
Pievieno rīsus, konservētus tomātus, sagriezto kāpostu, lauru lapas un ūdeni, kurā izšķīdināts buljona kubiņš.
5.
Uzliek vāku un sautē uz lēnas uguns 30 minūtes.
6.
Pasniedz ar svaigiem sīpollokiem un skābo krējumu vai augu izcelsmes krējumu.