Krāsnī cepti dārzeņi ar vistas filejas strēmelītēm un maigu maskarpones un fitaki siera mērci. Ieteikums: vistas fileju iemarinēt pāris stundu pirms gatavošanas.
1.
Vistas filejas sagriež strēmelītēs.
2.
Pievieno saspiestu ķiploku, hello curry garšvielu, sāli, maltus melnos piparus, ja esat čili fans, tad noteikti var pievienot tos, olīveļļu un visu kārtīgi samaisa.
3.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 220 ºC temperatūrai.
4.
Burkānus un cukīni sagriež garenās strēmelēs, ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm.
5.
Liek visu bļodā, pievieno dārzeņu garšvielas, visu samaisa.
6.
Izkārto uz pannas un liek cepties cepeškrāsnī. Cep 17–20 minūtes.
7.
Kamēr dārzeņi cepas, uzkarsē pannā nelielu daudzumu eļļas un liek cepties vistas strēmelītes. Tās cep no abām pusēm.
8.
Fitaki un maskarpones sieru sajauc ar 1–2 ēdamkarotēm olīveļļas, pēc patikas var pievienot saspiestu ķiploka daiviņu, un visu sablendē, iegūstot viendabīgu masu.
9.
Pasniedz cepešpannā, pa virsu kārto vistas strēmelīšu gabaliņus un pievieno siera krēma mērces piciņas.