Vistas šķiņķīšus pārber ar sāli, spiedē saspiestu ķiploka daiviņu un maltiem melnajiem pipariem, apslaka ar eļļu.
3.
Kad panna sakarsusi, liek šķiņķīšus cepties, cep, kamēr tie ir zeltaini brūni.
4.
Noņem pannu no uguns, vistas šķiņķīšus pārliek citā traukā, tur siltumā.
5.
Sīpolus sasmalcina, paprikas sagriež kumosa lieluma gabaliņos, saldos kartupeļus nomizo un sagriež 5 mm lielos kubiņos, čili piparu sasmalcina un kinzu sagriež.
6.
Uzkarsē pannu, pannu apslaka ar 1 ēdamkaroti eļļas, cep sīpolus 2 minūtes, tad pievieno saldos kartupeļus un turpina cept vēl 8 minūtes.
7.
Pievieno garšvielas – kumīnu, kūpinātu papriku, pusi čili pipara un pusi kinzas.
8.
Pievieno tomātus savā sulā, cukuru un 80 ml ūdens, visu kārtīgi apmaisa.
9.
Liek vistas šķiņķīšus, ļauj visam uzvārīties un paburbuļot 5 minūtes.
10.
Pārbauda, vai ir pietiekami daudz garšvielu, ja nepieciešams, pievieno vēl.
11.
Pievieno spinātus un visu apmaisa.
12.
Sagatavo iedobītes, kurās iesit olu.
13.
Nogriež karstumu līdz minimumam un ļauj olām lēnām gatavoties 5–7 minūtes.