Tortiljas kabatiņu var papildināt ar mīļākajiem lapu salātiem, tie lieliski atsvaidzinās ēdienu.
1.
Cāļa šķiņķus sagriež strēmelītēs un liek uz sakarsētas pannas cepties. Sakapā sīpolu un pievieno cālim. Nomizo šampinjonus, sagriež šķēlēs un liek uz pannas, lai viss cepas. Kad parādās zeltaina nokrāsa, pievieno apmēram pusi paciņas Fajita garšvielu maisījuma un iemaisa gaļā ar dārzeņiem.
Uz tortiljas vienā pusē liek gaļu ar dārzeņiem. Samaisa skābo krējumu ar 1 tējkaroti Fajiata garšvielu, var pievienot čili un vairāk garšvielu, ja vēlas izteiksmīgāku garšu. Pāri gaļai pārlej 1 ēdamkaroti ar krējumu. Pa virsu liek papriku, tomātu, spinātus un abu veidu sierus. Pārloka brīvo pusi pāri.
4.
Uzkarsē krāsni līdz 190 ºC temperatūrai, un cep 5–10 minūtes.