50 g vegāniskais augu izcelsmes krējums pasniegšanai
Pagatavošana
Iespējams pie čili pievienot jebkādus sezonas dārzeņus pēc savas gaumes.
1.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
2.
Ar dakšiņu sadursta nomazgātus saldos kartupeļus un liek krāsnī cepties uz 1 stundu un 10 minūtēm.
3.
Tikmēr pupiņu maisījumu sajauc ar maltu koriandru un laima sulu. Var pievienot maltu čili, lai ēdienu padarītu asāku.
4.
Kad kartupeļi beiguši cepties, tajos gareniski veic iegriezumu un ar karotes palīdzību izspaida iekšu. Katrā kartupelī liek pa karotei pupiņu masas, ko izmaisa ar sastampāto kartupeli. Pa virsu liek atlikušo pupiņu masu.
5.
Sapildītos kartupeļus liek krāsnī cepties uz 20 minūtēm.
6.
Pasniedz ar svaigu avokado, čili, kinzu un vegānisko krējumu, ja tāds pieejams.