Kabačus nomazgā, pārgriež uz pusēm un ar karoti izņem vidu.
3.
Kabačus liek uz cepamās pannas, viegli apslaka ar eļļu, kas samaisīta kopā ar saspiestu ķiploka daiviņu. Liek cepties uz 15 minūtēm.
4.
Tikmēr sēnes sagriež šķēlītēs un sīpolus sasmalcina. Sakarsē pannā eļļu un liek cepties. Pievieno otru daiviņu ķiploka. Cep, kamēr sēnes ir zeltaini brūnas.
5.
Lēcas noskalo un pievieno sēnēm. Apmaisa un pievieno mērci ar ceptu papriku un baklažāniem. Pagaršo un pievieno sāli un čili. Nedaudz atdzesē. Masā iemaisa pusi no abu veidu sieriem.
6.
Izceptajos kabačos liek lēcu pildījumu un pārber ar atlikušo sieru.