Pildītas pankūkas ar šķiņķi un sieru
Kopējais laiks:
1 h
Sagatavošanās laiks:
20 min
Gatavošanas laiks:
40 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
maxima.lv/paldies
Sastāvdaļas
2 olas WELL DONE
130 g kviešu miltu
2 g cukura
1 g sāls
250 ml piena
25 g sviesta
100 g cūkgaļas šķiņķa
100 g Maasdamer siera
50 g krēmsiera
10 g loku
60 g skābā krējuma
Pagatavošana
Ja ir vēlēšanās pēc veģetārām pankūkām, droši izņemiet no receptes šķiņķi un atstājiet pārējo, kā oriģinālā rakstīts. Garšos ļoti labi!
1.
Stundu pirms mīklas gatavošanas no ledusskapja izņem olas, sviestu un pienu.
2.
Bļodā liek miltus, cukuru un sāli. Samaisa.
3.
Katliņā izkausē sviestu un atdzesē.
4.
Atsevišķā bļodā sakuļ olas. Pievieno pienu, samaisa.
5.
Pienu pievieno miltiem. Samaisa. Pievieno izkausēto sviestu. Kārtīgi samaisa un atstāj uz 30 minūtēm istabas temperatūrā.
6.
Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Šķiņķi sagriež mazos gabalos. Pievieno krēmsieru un smalki sagrieztus zaļumus. Samaisa.
7.
Izcep gaišas pankūkas, atdzesē.
8.
Pildījumu sadala 16 vienādās pankūkās. Aizloka un vēlreiz cep uz pannas.
9.
Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.