Viegli, atsvaidzinoši un krāsaini salāti. Vasarīgi kauliņaugļi kopā ar krēmīgu burratas sieru un izcili gardu salātu mērci. Salātus iesakām pasniegt kopā ar grauzdētām maizes šķēlītēm.
1.
Persikus sagriež daiviņās, uz grilpannas uzlej 1 tējkaroti eļļas. Uz sakarsētas pannas kārto persiku daiviņas un apgrilē, līdz tās ir ieguvušas zeltainas svītriņas.
2.
Ķirbju un kaņepju sēkliņas ber uz pannas un uz mērenas liesmas apgrauzdē, līdz tās nedaudz apbrūninās.
3.
Ķiršus un ķiršu tomātus pārgriež uz pusēm.
4.
Sagatavo salātu mērci – sakapā visus zaļumus un ķiplokus. Bļodā lej eļļu, pievieno balzametiķi, citronu sulu, medu, sāli, piparus, čili pārslas, pierīvē citrona miziņu un pievieno sakapātos zaļumus. Visu kārtīgi samaisa kopā.
5.
Atsevišķā bļodā persikus, ķiršus un ķiršu tomātus sajauc ar pusi salātu mērces. Tad tos kārto uz lēzena trauka.
6.
Liek virsū saplūkātu burratas sieru. Visam pārlej atlikušo pusi salātu mērces un pārkaisa ar apgrauzdētajām sēkliņām.