Pasta ar šampinjoniem, spinātiem un cukurzirnīšiem krēmīgā siera mērcē – slavēs visi!
1.
Šampinjonus, cukurzirņu pākstis un spinātus rupji sagriež, ķiplokus un sīpolus sakapā.
2.
Pagatavo pastu pēc norādījumiem uz iepakojuma.
3.
Uz pannas lej eļļu un uzkarsē to. Sākotnēji apcep tikai sēnes, kad tās ir zeltaini brūnas un mīkstas, pārliek tās kādā traukā, atbrīvojot pannu. Tālāk tāpat izdara ar cukurzirņu pākstīm, kad tās apceptas un kļuvušas mīkstas, liek atsevišķā trauciņā. Pēc tam uz pannas eļļā liek spinātus, arī tos noblanšē, līdz tie saplok, un noņem no pannas.
4.
Uz tās pašas pannas, kur tika apceptas visas sastāvdaļas, liek cepties ķiplokus un sīpolus.
5.
Sarīvē Parmas sieru. Kad ķiploki un sīpoli mīksti un zeltaini, lej klāt saldo krējumu un sarīvēto sieru, pievieno garšvielas un visus iepriekš apceptos dārzeņus.