Deserts, kas nekad, nekad nepieviļ. Kraukšķīgs, maigs, saldeni skābens.
1.
Pagatavo rabarberu biezeni. Rabarberus sagriež smalkos kubiņos, liek tos katliņā, pievieno avenes, cukuru un vaniļas cukuru. Ļauj visam savārīties. Kad rabarberi mīksti, pievieno kukurūzas cieti, kas atšķaidīta ar ūdeni (bez kunkuļiem). Pievieno un veikli maisa, lai veidojas viendabīga masa. Biezeni liek bļodiņā, pievieno mazos gabaliņos sagrieztu aukstu sviestu un iemaisa to. Pārklāj ar pārtikas plēvi, to piespiežot klāt pie biezeņa. Liek atdzesēties.
2.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 140 ºC temperatūrai. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru.
3.
Olu baltumus sakuļ putās. Pakāpeniski pievieno abu veidu cukuru. Strauji puto stingrās un spīdīgas putās. Iegūto masu liek konditorejas maisiņā, un izspiež apmēram 4 cm diametrā lielas piciņas, spiežot tūtu tur uz augšu un taisni. Kad ir izspiestas bezē kūciņas, ar tējkaroti veido nelielas iedobītes. Šis viss ir jādara ļoti veikli. Liek cepties uz 1 stundu, pēc cepšanas atdzesē.
4.
Pagatavo krēmu. Maskarpones sieru saputo kopā ar pūdercukuru un sēkliņām no vaniļas pāksts. Kad masa viendabīga, apmaisa un pievieno saldo krējumu. Saputo gaisīgā krēmā.
5.
Bezē kūciņām uztaisa lielākus caurumiņus, tos var viegli pasist ar pirkstu, maigi, tikai lai vidiņš būtu brīvs. Iepilda tur rabarberu biezeni.
6.
Maskarpones krēmu liek konditorejas maisiņā ar rievotu uzgali, un uzspiež uz pavlovām krēmu, veidojot “ziediņu” no vidus uz āru. Dekorē ar ogām, ziediņiem vai piparmētru lapiņām. Uzglabā ledusskapī vai pasniedz uzreiz.