Netradicionāli, taču rudenīgi salāti ar sezonas veltēm.
2.
Pagatavo pastu pēc norādījumiem uz iepakojuma.
3.
Kukurūzu liek vārīties, kad vālīte mīksta, to liek apcepties uz karstas, ietaukotas pannas. Kad tā gatava, ņem nost no pannas, un kukurūzas šķēlītes nogriež nost no vālītes.
4.
Cukīni sagriež kubiņos, liek uz iepriekš sakarsētas un ietaukotas pannas un cep, līdz cukīni ir mīksti un zeltaini brūni.
5.
Tomātus griež uz pusēm.
6.
Pagatavo mērci. Sarīvē Parmas sieru, liek to blenderī, pievieno baziliku, riekstus, citrona miziņu, olīveļļu, sāli un piparus. Sablendē līdz viendabīgai masai.
7.
Kad visas sastāvdaļas atdzisušas, tās liek kopā vienā lielā bļodā vai traukā, pievieno mini mocarellas bumbiņas un iemaisa mērci.