Pasniedzot pastu, var pievienot rukolas salātus, citrona daiviņu un viegli apceptus ķiršu tomātus vai sasmalcinātus pētersīļus.
Ja pasta paliek pāri, to var viegli uzsildīt – pannā ielej nelielu ūdens daudzumu, uzsilda un liek atlikušo pastu.
1.
Pastu pagatavo pēc norādījumiem uz iepakojuma.
2.
Sīpolus un ķiplokus nomizo un smalki sasmalcina.
3.
Dziļā pannā sakarsē eļļu, izkausē sviestu un liek cepties sīpolus un ķiplokus.
4.
Kad tie kļuvuši zeltaini, ieliek bļodiņā.
5.
Tajā pašā pannā apcep jūras velšu kokteili, cep līdz 5 minūtēm, kamēr liekais šķidrums ir novārījies.
6.
Pievieno apceptos sīpolus ar ķiplokiem, pielej klāt baltvīnu un ļauj mazliet paburbuļot, tad pievieno saldo krējumu, sāli un piparus.
7.
Kad redz pirmo burbuli, pievieno rīvētu cieto sieru.
8.
Visu samaisa, pievieno citronu sulu.
9.
Pagaršo un pievieno garšvielas pēc nepieciešamības.