Panīni ar bekonu, Čedaras sieru un tomātiem

Kopējais laiks:
20 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
10 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

4 šķēles baltmaize
150 g bekons
100 g Čedaras siers
100 g tomāti
50 g majonēze
50 g sviests
20 g ievārījums “Siera našķis”
½ tējkarotes sāls

Pagatavošana

Šo recepti var padarīt par pusdienām vai pat vakariņām, pievienojot ceptus kartupeļus un/vai salātus.
1.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 ºC temperatūrai.
2.
Bekonu liek uz cepešpannas un cep 8 minūtes.
3.
Tomātus sagriež un apkaisa ar sāli.
4.
Uz puses no maizes šķēlēm smērē majonēzi un ievārījumu, ber sarīvētu Čedaras sieru, liek sacepto bekonu un tomātus.
5.
Otru šķēli, kas arī apziesta ar majonēzi un ievārījumu, liek pa virsu un saspiež.
6.
Uzkarsē grilpannu ar sviestu, un cep katru panīni no abām pusēm 3–5 minūtes, līdz maize kļuvusi zeltaini brūna un siers izkusis.
7.
Pasniedz karstu.