Načo ar gvakamoli

Kopējais laiks:
30 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
20 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
8
Veģetāra
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

Gvakamolei:
600 g avokado WELL DONE
60 g laimi
15 g kinza
3 g sāls
3 g čili
185 g načo
80 g paprikas
150 g rīvēts cietais siers
225 g vārītas kukurūzas vālītes
400 g konservētas pupiņas
150 g mocarellas siers

Pagatavošana

1.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2.
Papriku sagriež kubiņos, pupiņas noskalo un nosusina, kukurūzu atdala no vālītes, to nogriežot. Sieru sarīvē.
3.
Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru. Ieber načo. Tiem pāri liek pupiņas, papriku, kukurūzu un abu veidu sierus. Liek cepties 7–10 minūtes, kamēr siers ir izkusis.
4.
Pagatavo gvakamoli. Avokado nomizo, sagriež smalkākos kubiņos un liek bļodā vai blenderī. Pievieno laima sulu, sāli un čili. Saspaida ar dakšiņu vai sablendē viendabīgā masā. Pārber ar sasmalcinātu kinzu.
5.
Načo atstāj uz pannas, gvakamoli pārliek bļodiņā un noliek blakus, atlikušo kinzu pārber pāri načo.