Naan maizes receptei ir iespējams pievienot vistas strēmelītes, papildinot šo wrapu vēl bagātīgāku.
1.
Ziedkāpostu sadala vienāda izmēra gabaliņos. Liek to bļodā un pievieno visas garšvielas, kārtīgi iecilā, pārklāj un atļauj iemarinēties vismaz 30 minūtes.
2.
Tikmēr gatavo mērci. Nomizo gurķi, izņem sēkliņas un sarīvē, dilles sakapā, ķiploku saspiež. Liek bļodā grieķu jogurtu, nospiež lieko šķidrumu no gurķiem un pievieno jogurtam. Liek klāt visas pārējās mērces sastāvdaļas un samaisa. Mērci liek ledusskapī.
3.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Izklāj ziedkāpostu un liek cepties uz 20 - 30 minūtēm, vienu reizi apmaisa. Ārpuse zeltaina, bet vidus kraukšķīgs.
4.
Sagriež ripiņās, tomātus, sīpolu un gurķi.
5.
Sakarsē pannu un apcep naan maizi, to var likt arī cepeškrāsnī atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma.
6.
Uz siltās naan maizes, liek ziedkāpostu, tomātus, gurķi, sīpolus un pārlej ar mērcīti.