Sviestam un krēmsieram jābūt istabas temperatūrā, lai izdotos gan kūciņas, gan krēms.
1.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2.
Sviestu saputo kopā ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno olu un turpina putot. Piesijā daļu miltus ar cepamo pulveri un pievieno pusi no grieķu jogurta – iecilā. Pievieno atlikušos miltus un grieķu jogurtu – iecilā. Pievieno mellenes, balto šokolāde un citrona miziņu. Iecilā. Pilda masu tējas kūciņu formās. Cep 15 – 20 minūtes.
3.
Pēc cepšanas, kūciņas atdzesē.
4.
Gatavo krēmu. Krēmsieru saputo ar pūdercukuru, pievieno sviestu un citrona miziņu, un turpina putot līdz iegūst viendabīgu masu.
5.
Krēmu pilda konditorejas maisiņā un uzspiež uz kūciņām. Tās var pasniegt uzreiz, vai arī ļaut mazliet savilkties, ieliekot tās ledusskapī. Dekorē ar mellenēm.