Aromātisks un ļoti garšīgs gaļas ēdiens, ko ir noteikti jāizmēģina pagatavot! Šī ēdiena gatavošana paņem nedaudz vairāk laika, bet tas noteikti būs tā vērts.
1.
Sīpolus un ķiplokus nomizo un sagriež mazos gabalos. Liek bļodā kopā ar visām garšvielām un vistu šķiņķiem. Atstāj ledusskapī uz 40 minūtēm.
2.
Sakarsētā pannā liek vistu šķiņķus ar ādu uz leju un sīpolus tiem pa virsu.
3.
Apbrūnina vistu ādu, apgriež otrādi, pievieno 200 ml ūdens un atstāj zem vāka 30 minūtes, ik pa laikam pārbaudot, vai ūdens nav izvārījies. Ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni.
4.
Pannā pievieno olīvas, un uz mazas uguns vāra vēl 10 minūtes. Pievieno sviestu un smalki sagrieztus zaļumus.
5.
Katlā uzvāra ūdeni. Rīsus noskalo sietiņā ar aukstu ūdeni. Liek vārīties sālsūdenī 10–15 minūtes.
6.
Bļodā kārto rīsus un vistu. Pasniedz ar svaigu koriandru un laima daiviņu.