Kārtaino mīlu atlaidina un sagriež kvadrātveida porciju gabalos.
2.
Katram mīklas kvadrātiņam 1 cm attālumā no malām apgriež apkārt, neiegriežot mīklā līdz galam. Viduci sadursta ar dakšu. Liek līdz 200 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10–15 minūtes, kamēr tie ir zeltaini brūni.
3.
Bietes nomizo un ar mandolīnu sagriež plānās šķēlītēs. Liek bļodiņā un aplej ar olīveļļu, citronu sulu un miziņām. Pievieno medu, čili un sāli un samaisa. Atstāj uz 30 minūtēm iemarinēties.
4.
Pagatavo krēmu, saputojot kopā krēmsieru ar fetas sieru. Noregulē garšu ar sāli un pipariem.
5.
Katrai tartei pa vidu kārto krēmu, virsū liek marinētās bietes un dekorē ar rukolu.