Ieteikums iegādāties garneles čaulā, nevārītas. Tās atlaidina ledusskapī un notīra, noņemot čaulu, pārgriežot mugurpusi vaļā un izņemot ārā netīrumus.
1.
Pagatavo kvinoju pēc norādījumiem uz iepakojuma.
2.
Ņem lielāku šķīvi, izkārto tajā salātlapas. Avokado un mango nomizo, sagriež kubiņos un liek pie salātiem.
3.
Garneles notīra un ar papīra dvieli nosusina. Liek sakarsētā pannā ar nelielu eļļas daudzumu, izkārto tā, lai nav pāri cita citai. Apcep vienu pusi, apgriež otru, pievieno saspiestus ķiplokus, čili garšvielu, apelsīnu sulu, daļu no mango–čili mērces. Apcep garneles zeltainas un glazētas. Ik pa laikam apmaisa. Viss process aizņem līdz 4 minūtēm. Garneles nevajag pārcept, tad tās būs gumijainas.
4.
Garneles liek pie salātiem, pievieno kvinojas graudiņus, viegli pārslaka ar olīveļļu un apelsīnu sulu, pievieno atlikušo mango–čili mērci. Pārber ar saulespuķu dīgstiem.