Mango Panna Cotta
Kopējais laiks:
35 min
Sagatavošanās laiks:
15 min
Gatavošanas laiks:
20 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
Veģetāra
maxima.lv/paldies
Sastāvdaļas
225 g kokosriekstu piens (krēms)
170 g mango
30 g kļavu sīrups
20 g želatīns
4 g vaniļas cukurs
Pagatavošana
1.
Bļodā sajauc kokosriekstu pienu ar vaniļas cukuru un pusi kļavu sīrupa.
2.
Pusi želatīna uzbriedina un izkausē ūdens peldē, svarīgi to nepārkarsēt.
3.
Izkausēto želatīnu pievieno kokosriekstu piena masai, kārtīgi izmaisa.
4.
Salej divos trauciņos un liek ledusskapī atdzesēties un sastingt vismaz uz 1 stundu.
5.
Tikmēr sablendē mango, līdz iegūta viendabīga masa, pievieno atlikušo kļavu sīrupu.
6.
Uzbriedina atlikušo želatīnu un izkausē ūdens peldē, svarīgi to nepārkarsēt.
7.
Izkausēto želatīnu pievieno mango biezenim, kārtīgi izmaisa.
8.
No ledusskapja izņem trauciņus ar desertu, tiem pārlej pāri mango biezeni.
9.
Liek atpakaļ ledusskapī sastingt uz 3–4 stundām.