Kā piedevu šim ēdienam var pagatavot mērci. Piemēram, skābā krējuma ar dillēm un ķiplokiem. Lai pagatavotu šo ēdienu, būs nepieciešami bambusa iesmiņi.
1.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 ºC temperatūrai. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru.
2.
Vistas filejas nosusina ar papīra dvieli un sagriež 2 x 2 cm lielos gabaliņos, liek bļodā un apviļā garšvielu maisījumā.
3.
Sagriež dārzeņus. Sparģeļus sagriež apmēram 5 cm garus, papriku sagriež 2 x 2 cm lielos kubiņos, ziedkāpostus sadala pa mazākām ziedkopām. Sēnēm noslauka netīrumus. Visus dārzeņus liek bļodā.
4.
Mazākā bļodiņā sajauc eļļu ar sasmalcinātiem ķiplokiem, sāli, čili un izkausētu sviestu. Visas sastāvdaļas samaisa kopā. Marinādi pārlej pāri sagrieztajiem dārzeņiem un kārtīgi apmaisa, lai garšvielas tiek visiem.
5.
Uz bambusa iesmiņiem liek dārzeņus, miksējot tos kopā ar panēto vistas fileju.