Krāsnī ceptas ķirbja daiviņas
Kopējais laiks:
40 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
30 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
4
Veģetāra
maxima.lv/paldies
Sastāvdaļas
vidēja izmēra ķirbis
100 ml olīveļļa
Sāls un pipari
1,5-2 ēdamkarotes timiāns
1 ēdamkarote čili pārslas
1 ēdamkarote ķiploku pulveris
pasniegšanai grieķu jogurts
pasniegšanai pistācijas
pasniegšanai pētersīļi
Pagatavošana
1.
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem
2.
Ķirbi nomizo un sagriež daiviņās
3.
Bļodā liek ķirbi, pārlej ar olīveļļu, pievieno sāli un piparus pēc garšas, timiānu, čilli pārslas un ķiploku pulveri
4.
Visu samaisa, pārlej ar nedaudz eļļas un liek cepties uz aptuveni 30 minūtēm
5.
Pasniedz ar grieķu jorgurtu, sakapātām pistācijām un pētersīļiem