Ķirbi nomizo un sagriež mazos gabalos. Liek uz cepamās pannas, apslaka ar eļļu, sāli un pipariem. Liek līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20 minūtes. Izņem no krāsns un atdzesē.
2.
Riekstu un sēklu maisījumu liek uz cepamās pannas kopā ar kanēli, kumīnu, maltu koriandru un 20 g agaves sīrupa. Liek līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10 līdz 15 minūtes. Izņem no krāsns un atdzesē.
3.
Briseles kāpostus smalki sagriež un viegli apsautē pannā ar sāli un pipariem.
4.
Āboliem izņem serdi un sagriež mazos gabalos.
5.
Pagatavo salātu mērci. Blenderī liek tofu, kūpinātu papriku, atlikušo agaves sīrupu, ābolu etiķi, čili pārslas un sinepes. Blendē, līdz izveidojusies vienmērīga konsistence. Pievieno sāli pēc garšas.
6.
Bļodā liek ķirbjus, Briseles kāpostus, ābolus, grauzdētās sēklas un kārtīgi samaisa. Pieliek mērci un pasniedz.