Ķirbi nomizo un sagriež mazos gabalos. Liek uz cepamās pannas, apslaka ar eļļu un uzber pusi cukura. Liek līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20–30 minūtes. Kad ķirbis ir gatavs, izņem no krāsns, atdzesē un saspaida ar dakšu, līdz izveidojusies biezeņa konsistence.
2.
Olas sakuļ kopā ar atlikušo cukuru, pievieno pienu un ķirbja biezeni, izmaisa. Atsevišķā bļodā samaisa miltus kopā ar sāli, kanēli un cepamo pulveri. Vairākās reizēs sausās sastāvdaļas pievieno olu masai un kārtīgi izmaisa, līdz masa ir vienmērīga un bez kunkuļiem.
3.
Pankūkas cep uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm.
4.
Pasniedz ar ceptu bekonu, cukura sīrupu un pūdercukuru.