Bļodā sajauc svaigo sieru, vienu olu un cukuru, kārtīgi samaisa, liek ledusskapī.
3.
Atsevišķā bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, sodu, sāli, kanēli, ingveru, sasmalcinātu valriekstu un šokolādi. Visu kārtīgi samaisa.
4.
Bļodā liek olas un cukuru, saputo ar rokas putojamo slotiņu. Uzvāra un sablendē ķirbi. Tad pievieno sviestu, ķirbja biezeni, ūdeni un vaniļas ekstraktu - samaisa.
5.
Šķidro sastāvdaļu bļodā pievieno sausās un kārtīga apmaisa, līdz visas sausās sastāvdaļas ir iejauktas.
6.
Cepamā panna, kas ir ieziesta ar sviestu, pievieno 1/2 mīklas. Tad pievieno vidū krēmsiera maisījumu. Tad pa virsū pievieno atlikušo mīklas maisījumu. Liek cepties uz 55-65 min.