Kartupeļu pankūkas ar garšaugu krējumu

Kopējais laiks:
40 min
Sagatavošanās laiks:
20 min
Gatavošanas laiks:
20 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
Veģetāra
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

500 g kartupeļi
40 g piens
1 gab. olas WELL DONE
½ ēdamkarotes manna
25 g Parmas siers
3 g sāls
2 g pipari
2 g oregano
1 gab. avokado WELL DONE
100 g skābais krējums
10 g dilles, lociņi
100 g eļļa cepšanai

Pagatavošana

Visēdāji šai maltītei var pievienot mazsālītu lasi vai ceptu bekonu.
1.
Kartupeļus nomizo, sarīvē skaidiņās, pievieno siltu pienu, un visu samaisa. Pievieno olas, sieru, sāli un piparus. Masu samaisa
2.
Uzkarsē pannā eļļu, masai nospiež lieko šķidrumu, un veido pankūku formu. Cep tās no abām pusēm zeltaini brūnas.
3.
Pasniedz ar gabaliņos sagrieztu avokado un skābo krējumu, kam pieliktas ar dilles un lociņi. Visēdāji var pievienot mazsālītu lasi vai apceptas bekona šķēlītes.