Svaigas ogas var aizstāt ar mango, banānu, ananasu vai ķiršu gabaliņiem.
1.
Pannā liek auzu pārslas, mandeļu šķēlītes un cukuru. Uz vidējas liesmas maisot karsē, kamēr cukurs ir izkusis un auzu pārslas ar mandeļu šķēlītes ir karamelizējušās. Atdzesē.
2.
Pagatavo jogurta krēmu. Balto šokolādi izkausē karsta ūdens tvaikos un nedaudz atdzesē.
3.
Saputo saldo krējumu, pierīvē laima miziņu un iecilā jogurtā.
4.
Baltajai šokolādei pievieno 2 ēdamkarotes jogurta masas, viegli iecilā un apmaisa. Tas jādara, lai šokolādi nesavilktu gabaliņos.
5.
Baltās šokolādes masu iecilā jogurta un saldā krējuma krēmā, liek ledusskapī uz 15 minūtēm.
6.
Glāzītēs ieber griljāžu, liek krēmu, papildina to ar ogām un piparmētru lapiņām un atkārto darbību. Var ēst uzreiz vai pasniegt pēc 1–2 stundām.