Gurķu rullīšus atdzesē, sagriež un uzreiz pasniedz, lai nezaudētu svaigumu un gurķa kraukšķīgumu. Lai pagatavotu šo recepti, būs nepieciešams bambusa paklājiņš rullīšu satīšanai. Rullīšus var pasniegt ar sojas mērci.
1.
Gurķus nomizo un ar dārzeņu mizojamo vai slaiseri (griezējs) sagriež plānās strēmeles.
2.
Strēmeles kārto uz papīra dvieļa, nosusina lieko šķidrumu.
3.
Strēmeles liek uz bambusa paklājiņa citu nedaudz pāri citai.
4.
Uz gurķu strēmelēm plānā kārtiņā smērē krēmsieru, tam pa virsu kārto mazsālītu lasi un plānās šķēlēs sagrieztu avokado.
5.
Pārber ar sezama sēkliņām.
6.
Rullīti cieši satin un liek ledusskapī uz pāris stundām.
7.
Vēlams ietīt pārtikas plēvē vai folijā, lai nezaudē formu, pēc tam ir vieglāk sagriezt.