Cāļa šķiņķīšus iemarinē iepriekšējā vakarā. Gaļa un dārzeņi ir piemēroti cepšanai uz grila, un tie papildinās jūsu svētku galdu.
1.
Iemarinē gaļu iepriekšējā vakarā vai no rīta.
2.
Liek bļodā šķiņķīšus, tiem pieliek ķiplokus, čili, sāli, piparus, olīveļļu un timiāna lapiņas. Pārsedz ar pārtikas plēvi vai uzliek vāku un liek ledusskapī.
3.
Sagriež dārzeņus lielākos gabaliņos, visu liek bļodā, pievieno sāli, piparus un timiānu, piespiež ķiploka daiviņas, viegli samaisa.
4.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 210 ºC temperatūrai.
5.
Pirmos cep cāļa šķiņķīšus. Pēc 30 minūtēm blakus uz pannas pievieno dārzeņus, ko apslaka ar olīveļļu. Paaugstina krāsns temperatūru līdz 230 ºC, un cep vēl apmēram 15–20 minūtes.