Pannā uzkarsē eļļu un 3–5 minūtes apcep kukurūzu, līdz tā ir zeltaina.
4.
Steiku apber ar sāli un pipariem.
5.
Pannā izkausē sviestu un liek steiku un saplacinātas ķiploka daiviņas.
6.
Steiku cep uz lielas uguns 40 sekundes līdz 1 minūtei no katras puses, nepārtraukti ar karoti aplejot to ar ķiploksviestu.
7.
Steiku noņem no pannas, ar visu sviestu ietin folijā un ļauj atpūsties 5 minūtes.
8.
Steiku sagriež strēmelītēs.
9.
Nelielā trauciņā sajauc citrona miziņas, svaigu baziliku, svaigus pētersīļus, balzametiķi, medu, olīveļļu un steika cepšanas sviestu.
10.
Uz šķīvja kārto romiešu salātlapas, ķiršu tomātiņus, sarkanos sīpolus un kukurūzu. Pa virsu liek sagrieztu steiku, uzdrupina zilo sieru un pasniedz ar mērci.