Grilētas garneles ar mango un zemeņu salsu
Kopējais laiks:
15 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
5 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
15
maxima.lv/paldies
Sastāvdaļas
500 g tīģergarneles
2 tējkarotes Fajita garšvielu maisījums
50 g mango
50 g zemenes
50 g sarkanie sīpoli
50 g paprikas
50 g svaigi gurķi
20 g laima sula
2 tējkarotes medus
1 tējkarote sāls
200 g apaļi tortiljas čipsi pasniegšanai
50 g eļļa cepšanai
Pagatavošana
Salsai iespējams pievienot jebkādus sezonas dārzeņus vai augļus.
1.
Garneles sajauc ar fahitas garšvielu un ļauj iesūkties.
2.
Sajauc sakapātus dārzeņus un augļus, pievieno medu, laima sulu, sāli un kārtīgi izmaisa, ļauj nostāvēties ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
3.
Uzkarsē pannu ar eļļu, kur apcep garneles 1 minūti no katras puses.
4.
Uz katra tortiljas čipsa liek kaudzīti salsas un grilētu garneli.