Fritēts kazas siers ar čili un medus majonēzi

Kopējais laiks:
2 h 5 min
Sagatavošanās laiks:
2 h
Gatavošanas laiks:
5 min
Sarežģītības pakāpe:
Vidējs
Porcijas:
2
Veģetāra
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

200 g kazas siera bumbas
1 gab. olas WELL DONE
100 g milti
100 g rīvmaize
1 ēdamkarote medus
100 g majonēze
1 tējkarote čili pulveris
500 ml eļļa fritēšanai

Pagatavošana

Garda uzkoda, ko var pasniegt arī ar salātiem.
1.
Kazas siera bumbām nolej eļļu, tās apviļā miltos, sakultā olā un rīvmaizē.
2.
Liek saldētavā uz 1–2 stundām.
3.
Trauciņā sajauc medu, čili un majonēzi, liek ledusskapī līdz pasniegšanai.
4.
Katliņā uzkarsē eļļu fritēšanai.
5.
Bumbas fritē pa dažām reizē aptuveni 1 minūti katru vai līdz brīdim, kad tās kļūst zeltaini brūnas.
6.
Fritētās bumbas liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra salveti.
7.
Fritēto kazas sieru pasniedz ar čili un medus majonēzi.