4 ēdamkarotes terijaki mērces ar grauzdētām sezama sēklām
1 ēdamkarote eļļas
Pagatavošana
Visēdāji var pievienot strēmelītēs sagrieztu un garšvielās apceptu vistas fileju, kas papildinās ēdienu un būs sātīgāk. Veģetārieši ar pievienot gabaliņos sagrieztu un sojas mērcē apceptu tofu sieru. Pasta bez miltiem, kraukšķīga un svaiga.
1.
Sagatavo dārzeņus. Nomizo cukīni, ko ar dārzeņu mizojamo sagriež smalkas šķēles. Nomizo burkānus un sasmalcina salmiņos. Nomizo šampinjonus un sagriež. Papriku sagriež strēmelītēs.
2.
Uzkarsē pannu ar nelielu eļļas daudzumu. Liek cepties sēnes, kad tās ir zeltainas, pievieno pārējos dārzeņus. Viegli maisot, tie ātri jāapcep augstā temperatūrā. Dārzeņi nedrīkst izjukt.
3.
Pievieno terijaki mērci, cep vēl apmēram 1 minūti.